Introductie en ontdekking van fundamenten : OZOBOT en Scratch!

Duik in de spannende wereld van robotica en programmeren tijdens deze workshop waarin je kennismaakt met Ozobots en Scratch! Verken de basisconcepten van programmeren met behulp van Ozobots, kleine intelligente robots die lijnen volgen en reageren op kleuren.

Ga met hen de uitdaging aan, leer en ontdek de logica van robotica op een leuke en educatieve manier die bekend is in het basisonderwijs, maar niet beperkt is tot die leeftijdsgroep.   Ontdek ook Scratch, een introductie tot een op blokken gebaseerde programmeeromgeving die handig is voor het maken van interactieve animaties, game-scenario's en nog veel meer.   Via praktische oefeningen en leuke uitdagingen biedt het CodeNPlay-team de beste begeleiding door hun expertise en pedagogische aanpak te delen.   Of je nu een beginner of gevorderde bent, deze workshop staat open voor alle enthousiastelingen en nieuwsgierige geesten van alle leeftijden.  
  • We hebben apparatuur voor je beschikbaar, maar het wordt sterk aanbevolen om je eigen computer mee te nemen voor extra comfort (voor Apple/MacOS-gebruikers raden we aan om van tevoren de gratis "Scratch 3" -applicatie te downloaden).
  • Het is wel zo dat deze workshop in het Frans wordt gegeven
  • Meer uitleg nodig? Een vraag? Stuur gerust een mailtje naar orangedigitalcenter@orange.be
Workshop aangeboden door CodeNPlay     
Date:

27 September
(18.00 tot 21.00)

Address:

Fablab Solidaire Orange
BeCentral
12 Cantersteen
1000 Bruxelles


Helaas is deze training al volgeboekt.

Info:

We hebben apparatuur voor je beschikbaar, maar het wordt sterk aanbevolen om je eigen computer mee te nemen voor extra comfort (voor Apple/MacOS-gebruikers raden we aan om van tevoren de gratis "Scratch 3" -applicatie te downloaden).
Het is wel zo dat deze workshop in het Frans wordt gegeven

Orange Digital Center

Interesse?
Kom ons bezoeken!

Waar?

Au campus digital de Be central.

Kantersteen 10
1000 Brussel

Metro 1 & 5 - Tram - Bus 38, N08 & N09: Central Station
Train: Brussels Central