Digital Academy

Digital Academy biedt gratis lange en diepgaande opleidingen aan over artificiële intelligentie en het netwerk, naast kortere opleidingen die je vertrouwd maken met digitale technologieën.

Digital Academy

In het digitale hart met BeCode

Heeft webdevelopment je altijd al aangetrokken? Of zou je liever data-analist worden? Volg een gratis opleiding en vind zeven maanden later de job van je dromen, dankzij BeCode! Deze cursus biedt je ook de mogelijkheid om stage te lopen in een bedrijf of extra cursussen te volgen om je verworven kennis uit te diepen. In het kader van het partnership met Orange wordt ook een cursus over 5G en netwerken aangeboden, naast opleidingen over artificiële intelligentie, webdevelopment en cybersecurity.

In het digitale hart met BeCode

Digital Academy

Leer je digitaal te behelpen met WeTechCare

Werk zoeken, je inschrijven voor een online cursus, je administratie bijhouden ... tegenwoordig gebeurt zo goed als alles online. Word je ongemakkelijk van al die nieuwe technologieën? Wil jij of iemand uit je omgeving ze onder de knie krijgen? Dan zijn de oplossingen van onze partner WeTechCare je op het lijf geschreven!

We bieden 3 vormen van gratis ondersteuning aan:

  • Een dienst die mensen begeleidt die hulp nodig hebben met het gebruik van digitale tools;
  • Opleidingen om vrienden of familie die hulp nodig hebben met het gebruik van digitale tools te kunnen begeleiden en bewust te maken van digitaal analfabetisme;
  • Webinars en video's met interactieve content over diverse thema's, zoals cybersecurity of je kinderen bewust met digitale technologieën leren omgaan.

Leer je digitaal te behelpen met WeTechCare