Open Lab – open workshop

Heb je al een van onze workshops gevolgd om zelfstandig aan de slag te kunnen met de machines in ons FabLab? (découpeuse laser,brodeuse, fraiseuse à commande numérique CNC, Internet des objets/arduino,etc)

Deze opleiding zal in het Frans worden gegeven. Een project dat on hold staat? Een idee dat verdere uitwerking nodig heeft of iets wat gerepareerd moet worden? Tijdens onze open Open Lab-sessies maak je van je idee iets tastbaars. Deze sessies bieden je toegang tot de machines zodat je je project helemaal zelf kan uitwerken. Deze sessies bieden je toegang tot de machines zodat je je project helemaal zelf kan uitwerken. Je leert zelf producten maken en zet je technische autonomie om in de praktijk door gebruik te maken van onze machines. Wij zijn er om jou te helpen en je stap voor stap te begeleiden.

Meer uitleg nodig? Een vraag? Stuur gerust een mailtje naar orangedigitalcenter@orange.be.

Deze sessies zijn gratis en vinden plaats in BeCentral, in het FabLab van Orange.

Verbruiksmaterialen zijn niet bij ons inbegrepen Gelieve uw eigen materialen mee te brengen (of rebruik te maken van onze restjes)

Date:

17 Oktober
(10.00 tot 17.00)

Address:

FabLab Orange, BeCentral, Cantersteen 10-12, 1000 Brussels

Info:

Je moet onze opleidingen vooraf hebben gevolgd (info daarover vind je in onze activiteitenkalender), omdat de FabLab-managers er enkel zijn om je te begeleiden en je te adviseren.
Wij hebben materiaal dat je kan gebruiken, maar we raden je wel aan je eigen computer mee te brengen. Dat werkt makkelijker.
Verbruiksmaterialen zijn niet bij ons inbegrepen. Gelieve uw eigen materialen mee te brengen (of rebruik te maken van onze restjes)

Persoonlijke gegevens


Terug

Orange Digital Center

Interesse?
Kom ons bezoeken!

Waar?

Au campus digital de Be central.

Kantersteen 10
1000 Brussel

Metro 1 & 5 - Tram - Bus 38, N08 & N09: Central Station
Train: Brussels Central